a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Programma

Ben jij ook al zo benieuwd wat je op VONK te zien krijgt? We gaan natuurlijk niet alles verklappen! Maar op deze pagina krijg je een mooi beeld van wat je zo ongeveer kunt verwachten. Kom, en laat je verwonderen bij VONK!

Programmeur en kunstenaar Lotte Zuijdwijk over hoe ze te werk is gegaan: “Het idee is ontstaan vanuit de vele wandelingen tijdens de lockdown. Je leert de dingen die je in je omgeving ziet opnieuw waarderen, en vanuit daar zijn we het programma gaan maken.” Zo zie je bij VONK hoe bomen ondergronds met elkaar communiceren, neem je een kijkje in de levenscyclus van een libelle en ervaar je hoe waternevel tot leven komt als een fontein op het water.

Het is een flinke rij kunstenaars geworden, die we graag met jullie delen: Beeldjutters, A Visual Conspiracy, LiGHT-UP Collective, Front404, Huis van Vermeulen, Ellipsis, Timo Hoogland, LotteZ & Marijn te Kolsté, Eline Veldhuisen, Rutger Dam, Mirjam Debets, Marlin van Ek, Suzanne van Dongen, Stan Smeets, Bent van de Berg, Vermeulen & Dubbeldam, de leerlingen van basisschool De Bijenkorf en de leerlingen van College de Heemlanden.

Join us at 5th Wellexpo Workweek July 5-9 2018.