ELEMENTIVE DISTURBANCES – TO/BE

Elementive Disturbances; een intense ervaring met gebruik van audio en leds die op elkaar inspelen. Een audiovisueel kunstwerk dat een buitengewone ervaring belichaamt die de zintuigen op intense wijze prikkelt. Door gebruik te maken van LEDs, projecties, rook en doordachte audio composities ontstaat er een meeslepende en gelaagde beleving. 

Het samenspel van deze elementen is zorgvuldig afgestemd, waardoor een intrigerend geheel ontstaat dat de grenzen van de comfortzone van de bezoekers opzoekt. 

Het werk trekt inspiratie uit de indrukwekkende kracht van de natuur. De audio bevat geluiden zoals: donder, vuur, water, wind, rotsen die vallen, etc. 

Tobias van den Hooff is een 24-jarige artiest uit Arnhem. Hij is erg actief in de elektronische dance scene en hierdoor aanvan- kelijk ook geïnspireerd tot zijn huidige stijl. Momenteel maakt hij voornamelijk industriële visuals in 3d en 2d. Voor VONK neemt hij zijn eerste stap in werk met LED’s, waarbij hij dezelfde sfeer door- zet die hij normaal ook toont in zijn werk. 

Instagram